Blomsterbindings­kursus

Blomster & gavepakker

Blomsterbindingskursus: Lær at binde buketter og lave dekorationer

Drømmer du om at kunne binde din egen buket?

Har du gået og overvejet, hvordan det ville være, hvis du kunne binde dine egne buketter eller lave dine egne dekorationer?

Det kan vi godt forstå. Derfor tilbyder vi et blomsterbindingskursus.

Hos House of Inspiration har vi butikker i henholdsvis Humlebæk, Frederiksberg, Hvidovre og Nærum, og vi har længe haft stor succes med vores kursus i blomsterbinding.

Derfor er vi i fuld gang med at arrangere flere af disse, så du også kan få lov til at prøve kræfter med blomsterbindingen.

Vi skal nok hjælpe dig i gang, så du selv kan blive super kreativ, når det kommer til blomsterbuketter og dekorationer.

Lær at binde smukke buketter

Hos House of Inspiration tilbyder vi kurser i blomsterbinding, hvor alle kan være med.

Her kan du lære at binde smukke buketter, lave blomsterdekorationer og meget mere – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er altid forskellige temaer, afhængigt af årstiden, og vores undervisere er dygtige og kompetente med mange års erfaring inden for blomsterverdenen.

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Find det næste blomster­bindings­kursus på Facebook

Når kurserne er blevet arrangeret færdigt, så vil du kunne finde flere informationer her på siden og på Facebook. På Facebook opdaterer vi løbende, så det er en god ide at holde øje herinde, hvis du gerne vil være med.

Priser, antal pladser og anden info bliver beskrevet ved hvert blomsterkursus.

Hvis du er i tvivl om noget omkring kurserne, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores kursus i blomsterbinding

Lyder det til, at blomsterbinding kunne være noget for dig? Eller er du bare interesseret i at prøve det af for at finde ud af, om det er for dig?

Så tilmeld dig et af vores kurser og tilbring en hyggelig og inspirerende aften i vores charmerende gårdbutik i Holmegården!

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vores blomsterbindingskursus foregår, eller hvad du kan få ud af det.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .