Blomster & gavepakker

Blomster & gavepakker

Leder du efter en værtindegave?

Hos House of Inspiration har vi et udsøgt udvalg af blomster, vin, chokolade og spændende gourmetvarer, som sælges separat eller opsat i en blomsterdekoration, blomsterbuket eller en gavekurv.
Derfor er vi et oplagt valg, hvis du eksempelvis er på udkig efter en smuk værtindegave, en ‘bare-fordi’-gave, eller hvis du skal forkæle en, du har nær.

Vi tilbyder både færdigpakkede gavekurve, eller du kan blot sætte prisen, så finder vi indholdet.
Du skal bare besøge en af vores butikker i henholdsvis Nærum, Hvidovre, Frederiksberg eller Humlebæk. Du har dog også mulighed for at bestille blomster og gavepakker online. Vi tilbyder levering i hele landet.

Lækre specialiteter fra luksusleverandører

Vi vælger vores varer fra anerkendte luksusleverandører som Summerbird, Johan Bülow, PR Luksus chokolade og Excellent Wine.

Men vi har samtidig fingeren på pulsen og afprøver nye spændende tendenser inden for gourmetverdenen.

Du vil derfor opleve, at du kan finde gavekurve med mange lækre specialiteter og gourmetvarer, når du vælger os hos House of Inspiration. Gavekurvene kan købes alene, eller du kan sammensætte dele af vores specialiteter med en smuk blomsterbuket.

Du kan bestille her fra hjemmesiden, eller du kan besøge en af vores fire butikker, så du kan se vores spændende udvalg.

Mange af vores firmakunder bruger os til levering af gavekurve til deres medarbejdere og samarbejdspartnere.

Kreative og smukke dekorationer og buketter

Hos House of Inspiration tilbyder vi kreative og holdbare blomsterbuketter og dekorationer, uanset om de ønskes tætte og kompakte, luftige, fantasifulde eller utraditionelle.

Vi er kendt for at være modige, når det gælder farvevalget af blomster til vores buketter og dekorationer.

På den måde bliver resultatet skønt og anderledes.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes blomster og farver, samt de mange variationsmuligheder der findes i blomsternes verden.

Blomster & gavepakker

Begravelse

Bryllup

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Friske blomster direkte fra Holland

Vi får vores blomster leveret direkte fra pålidelige leverandører i Holland, så blomsterne altid er friske og flotte i farverne. Det betyder også, at de holder længere, da vi springer mellemleddet over.

Bestil en blomsterbuket eller gavepakke

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores at bestille en smuk blomsterbuket eller en luksus gavepakke. Køb online eller i en af vores butikker.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .