Erhverv

Attraktive fordele til dig og dine medarbejdere

Erhverv

Medarbejderfordele med en abonnementsaftale

Skal du løbende bruge buketter til receptions- eller jubilæumsgaver, planter til kontoret eller dekorationer til mødelokalet, så vil en erhvervsaftale være ideel for dig. Ønsker du derudover at kunne tilbyde dine medarbejdere attraktive medarbejderfordele? Du kan nu blive erhvervskunde ved at tegne en abonnementsaftale hos os. Som erhvervskunde får du og dine medarbejdere blandt andet:

  • 10% rabat på alle produkter
  • Faste leveringsdage

Som erhvervskunde, vil både dig selv og dine medarbejdere i virksomheden få 10% rabat på både, blomster, buketter, gavekurve, ølgaver, vingaver & chokoladegaver. Derudover får du gratis levering samt mulighed for at vælge faste leveringsdage, hvis du eksempelvis ønsker at få leveret en buket blomster hver 14. dag.

Et stort udvalg af blomster og gavekurve

I CPH Blomster leverer vi altid friske og flotte blomster til enhver lejlighed. Uanset om du skal bruge blomster til brylluppet, bryllupsdagen, valentinsdag, jubilæet eller fødselsdagen, så er vi den rette til at stå for din blomsterlevering. Foruden blomster og buketter, tilbyder vi også en lang række forskellige gavekurve, med indhold til enhver smag. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Vingaver
  • Ølgaver
  • Chokoladegaver

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Altid en butik nær dig

Ønsker du at komme ned i butikken og lade dig inspirerer, så kan du besøge en af vores butikker og se vores store udvalg. Vi har butikker i både Frederiksberg, Nærum, Hvidovre og Humlebæk, hvor du altid vil kunne finde et bredt sortiment af specialiteter inden for chokolade, vin, øl og andre lækre delikatesser. Uanset om du er på udkig efter en flot dekoration til spisebordet eller en værtsgave, så er du altid velkommen i en af vores butikker.

Bliv erhvervskunde nu

Ønsker du at blive erhvervskunde og få rabat på friske blomster, buketter og gavekurve? Hvis ja, så tøv endelig ikke. Kontakt os for at høre mere om vores erhvervsaftale eller for at blive erhvervskunde. Du kan kontakte os på info@cphblomster.dk.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .