Blomster­levering til Virum med stil

House of Inspiration er Virums foretrukne blomsterleverandør

Blomster Virum

Blomster til Virum i høj kvalitet

Med House of Inspiration kan du sende blomster med elegance og stil til hele Virum og omegn. Lad vores passion for blomster og dedikation for kundetilfredshed inspirere dig til at sende en smuk buket til en du holder af.

Vores udvalg af blomster, buketter og blomsterarrangementer er af højeste kvalitet, og du vil ikke blive skuffet når du vælger at bestille fra House of Inspiration.

Vælg mellem en bred vifte af blomster og få dem leveret direkte til modtagerens dør i Virum og omegn. Bestil online fra vores brugervenlige webshop, og lad os gøre resten.

Få dine blomster leveret samme dag

Har du glemt at bestille blomsterne til en speciel begivenhed eller ønsker du at overraske nogen med en spontan gestus? Bestil dine blomster inden kl. 15, og vi leverer dem samme dag.

Vi ved, at det ikke altid er nemt at få tid til at gå ud og finde den perfekte buket. Derfor har vi gjort det nemt for dig at bestille blomster online fra vores webshop. Vælg mellem et bredt udvalg af blomster og få dem leveret direkte til modtagerens dør i Virum og omegn.

Hos House of Inspiration er vi dedikeret til at gøre en positiv forskel for vores kunder. Vores passion for blomster og ønske om at gøre en forskel, gør os til det foretrukne valg for alle, der ønsker at sende blomster til Virum. Bestil dine blomster online i dag, og lad os bringe glæde til din modtager med vores smukke buketter.

En enkel og hurtig måde at sende blomster på

Vores webshop gør det nemt og hurtigt for dig at bestille blomster online til Virum og omegn. Bestil inden kl. 15, og vi sender samme dag. Vi sørger for at pakke og transportere dine blomster med stil og professionalisme til din modtager. Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os, vi er her for at hjælpe dig med at sende blomster på en enkel og hurtig måde.

Blomster & gavepakker

Begravelse

Bryllup

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .