Blomster & gavepakker

Blomster & gavepakker

Forkæl medarbejdere & samarbejdspartnere

Leder du efter den helt rette gave til enten dine medarbejdere eller samarbejdspartnere?

Så kan du overveje at gå med en gavekurv med lækre specialiteter. En æske god chokolade og en dejlig vin falder altid i god smag hos de fleste.

Du finder derfor hos House of Inspiration et stort udvalg af både firmagaver, der egner sig til både ansatte og samarbejdspartnere. Samt et større udvalg af blomster og pynt, der kan bruges til firmaarrangementer af enhver slags.

Vi er leveringsdygtige i alt inden for:

  • Vin og alkohol
  • Gavepakker
  • Buketter og sammenplantninger
  • Planter til kontoret
  • Ugens buket

.. og meget mere

Bredt sortiment af blomster & specialiteter

Hos House of Inspiration tilbyder vi kreative og holdbare blomsterbuketter og dekorationer, uanset om de ønskes tætte og kompakte, luftige, fantasifulde eller utraditionelle.

Vi er kendt for at være modige, når det gælder farvevalget af blomster til vores buketter og dekorationer.

På den måde bliver resultatet skønt og anderledes.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes blomster og farver, samt de mange variationsmuligheder der findes i blomsternes verden.

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .