Specialiteter

Specialiteter

Den perfekte værtindegave

Lækre specialiteter, som chokolade og vin, er altid en sikker vinder som værtindegave, eller til at forkæle en helt særlig person.

Hos House of Inspiration har vi, udover vores store udvalg af blomster og brugskunst, et bredt udvalg af lækre specialiteter og spændene gourmetvarer.

Disse kan købes seperat i gavekurve eller opsat i flotte blomsterdekorationer.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Vin, øl og spiritus
  • Chokolade, lakrids og nødder
  • Marmelade
  • Olie
  • Krydderier
  • .. og meget mere

Alt sammen i høj kvalitet og produceret af udsøgte råvarer.

Hos House of Inspiration tilbyder vi kreative og holdbare blomsterbuketter og dekorationer, uanset om de ønskes tætte og kompakte, luftige, fantasifulde eller utraditionelle.

Vi er kendt for at være modige, når det gælder farvevalget af blomster til vores buketter og dekorationer.

På den måde bliver resultatet skønt og anderledes.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes blomster og farver, samt de mange variationsmuligheder der findes i blomsternes verden.

Blomster & gavepakker

Begravelse

Bryllup

Leverings­betingelser

Ved levering i de fleste større byer, er det muligt at afgive bestilling også efter kl. 12.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00 for at kunne levere samme dag.

Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 10. Forsøger du at afgive en bestilling, som ikke kan leveres inden for de nævnte frister, er det ikke muligt at afslutte bestillingen, og du vil blive bedt om at vælge en senere leveringsdato.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du kan også ringe til vores hovedkontor på 70 70 77 44 .